Tuotteet

Maharishi Ayurveda -tuotteet ovat vuosituhansia vanhaan intialaiseen terveydenhoidon perinteeseen perustuvia tuotteita, jotka on suunniteltu nykyihmisen tarpeita silmälläpitäen.

Jo kolme vuosikymmentä länsimaisten ihmisten suosiota nauttineita Maharishi Ayurveda -tuotteita käyttäessäsi tiedät saavasi aina laatua, joka perustuu testattuun elämänviisauteen.

» Siirry verkkokauppaamme

 

Tuotteiden valmistusperiaatteista

Tuotteet valmistetaan alkuperäisreseptien mukaan. Näitä on tosin jouduttu muuttamaan esim. EU:n alueelle tuotaessa niin, että aineosat, joita meillä ei sallita, on poistettu.

Tärkeitä periaatteita valmistuksessa ovat mm:

 • Valmistuksessa ei hyväksytä keinoja, jotka nopeuttaisivat tuotteen valmistamista, mutta samalla jouduttaisiin poikkeamaan alkuperäisestä ohjeesta. Seurauksena olisi laadun ja toimivuuden heikkeneminen. Valmistusmenetelmissä pysytään vanhoissa ohjeissa, vaikka joissakin tapauksissa valmistusaika pitenee huomattavasti, jopa useita viikkoja.
 • Jokaiseen valmistusvaiheeseen pannaan paljon huomiota ja jokaisen vaiheen tulee olla onnistunut. Esim. Amrit Kalash MA 4 vaatii 240 eri työvaihetta ennen kuin se on valmis myyntiin.
 • Laatua valvotaan koko prosessin ajan. Valmistaja on saanut mm. seuraavat laatusertifikaatit:
  » HACCP
  » WHO GMP
  » GLP
  » ISO 9001:2000
  » ISO/IEC 17025:1999
  » FARM CERTIFICATE
  » IMO (a), » IMO (b)
  » FDA 305

Sertifikaatteja

Kasvikokonaisuus – tärkein kaikista

Maharishi Ayurvedan (MAV) mukaan jokainen tuotteessa oleva kasvi tai kasvin osa tulee käyttää sellaisenaan. Kasvin aineosia ei siis saa erottaa toisistaan, eikä muuttaa aineosien määrää.

Nykytutkimuksen kiinnostuksen kohde on ns. vaikuttava aine. Sen lisääminen tuotteeseen on MAV:n mukaan vaarallista. Kun kasvin luontainen aineosien suhde hajotetaan, se käyttäytyy hoitotilanteessa hallitsemattomasti. MAV:ssa ymmärretään, että kaikilla aineosilla on oma tärkeä merkityksensä – tasapainottava, korjaava, suojaava jne.

Toisin sanoen, kaikki kasvin sisältämät aineet ovat vaikuttavia.

Luonnon älykkyys, informaatio

Hellävaraisesti, vanhojen yrttioppaiden ohjeita kunnioittaen valmistetut MAV-tuotteet sisältävät luonnon älykkyyden eli informaation, joka korjaa keho-mielen tekemiä virheitä. Tämä vaikutus on kemiallista vaikutusta tärkeämpi.

MAV:n ravintolisät ovat useiden yrttien yhdistelmiä, koska oikein valitut yrtit toimivat yhdessä synergisesti eli tukevat ja vahvistavat toistensa hyviä vaikutuksia.