Konsultaatiot

Maharishi Ayurveda -terveyskonsultointi

Ayurvedan sisäistämistä ja hyödyntämistä voidaan merkittävästi helpottaa ja nopeuttaa terveyskonsultaatioilla koulutettujen Ayurveda-konsulttien kanssa. Suosittelemme lämpimästi, että aloitat Ayurvedaan tutustumisen terveyskonsultaatiolla henkilökohtaisen lähtötilanteesi selvittämiseksi.

Mikäli haluat konsultaation Helsingissä, varaa aika Lääkäriasema Sofianovasta,
Simonkatu 12A, puh. 09 612 6520 tai www.sofianova.fi. Sofianovassa sinua palvelee Heli Jurvanen.

Mitä Ayurveda-konsultaatiossa tapahtuu?

Ayurvedinen terveyskonsultaatio kestää noin tunnin ja maksaa 65€ ensimmäisellä kerralla ja puolivuosittaisilla seurantakäynneillä 50€. Lääkäriasemilla veloitetaan lisäksi 8 euron toimistomaksu.

Konsultaatiossa luetaan ja analysoidaan potilaan pulssi, annetaan pulssinluennan perusteella yksilöllisiä ohjeita tasapainoon pääsemiseksi mm. sopivan ruokavalion ja päivärytmin avulla. Tarvittaessa annetaan myös suosituksia Maharishi Ayurveda -tuotteiden käytöstä yksilöllisiin tarpeisiin.

Ks. alempana lisätietoa ayurvedisestä pulssinluennasta.

Varaa aika matkalle itseesi

Voit lähettää vapaamuotoisen tiedustelun sähköpostilla: mavsamhita.fi tai ottaa yhteyttä suoraan terveyskonsulttiimme:

Heli Jurvanen, helisamhita.fi

Heli Jurvanen on työskennellyt Ayurvedan parissa reilut kaksikymmentä vuotta.

Koulutus Ayurvedaan:

  • Valmistui Maharishi Panchakarma -hoitajaksi Valkenburgissa Hollannissa 1995.
  • Valmistui Maharishi Ayurveda -konsultiksi Tatarstanissa 1999.

Koulutusten järjestäjänä toimi Euroopan johtava MAV Europe -organisaatio ja kouluttajina oli intialaisia Ayurveda-lääkäreitä ja vaidyoita sekä länsimaisia Ayurvedaan perehtyneitä lääkäreitä.

Terveydenhoidon parista Helillä on kaksi tutkintoa:

  • sairaanhoitaja (AMK), 2011
  • kuntoutuksen ohjaaja (AMK), 2016

Lisäksi Helillä on laillistetun hierojan koulutus ja muutaman vuoden työkokemus hierojan työstä.

Heli on työskennellyt Maharishi Ayurveda -hoitajana ja -konsulttina manner-Euroopan parhaissa Ayurveda-hoitoloissa (mm. Bad Ems, Saksa; Valkenburg, Hollanti ja Seelisberg, Sveitsi). Suomessa Heli on työskennellyt konsultoivana sairaan­hoitajana, Panchakarma-hoitojen ohjaajana ja Maharishi Ayurveda -terveysneuvojana yksityisvastaanotollaan sekä Lääkäriasema Sofianovassa.

.

Ayurvedinen pulssinluenta

Pulssinluenta

Palauta yhteys kokonaisuuteen

Ayurvedan mukaan jokainen solu lähettää sydämeen oman ainutlaatuisen signaalinsa verenkierron välityksellä. Nämä erilliset signaalit yhdessä muodostavat pulssin. Pulssi ei ole pelkästään veren virtausta ja sydämen sykettä. Pulssi sisältää informaatiota koko kehosta. Sen avulla määritellään kehon tasapainotila – mikä on yksilön luontainen tila ja nykyinen tila.

Pulssin pintataso muuttuu jatkuvasti, mutta sieltä saadaan selville henkilön piirteet. Syvemmillä tasoilla näkyvät erilaisuudet, epätasapainotilat ja niiden syvyydet, häiriön laatu, onko se syntynyt äsken vai pidempiaikainen, vaikutukset muualle kehoon jne. Sieltä näkyy myös mistä häiriöt ovat lähtöisin, missä ovat häiriön juuret.

Jokainen solu on maailmankaikkeus. Mitä tapahtuu maailmankaikkeudessa, se tapahtuu myös meissä ja se taas näkyy pulssissa. “Emme voi hallita maailmankaikkeutta, meidän on siis hallittava kehomme.”

Pulssi-informaation perusteella annetaan yksilöllisiä ohjeita sopivasta ruokavaliosta ja päivärytmistä sekä annetaan ohjeita MAV:n muiden hoitomuotojen käytöstä (Transsendenttinen Meditaatio, TM-sidhiohjelma, aromaterapia, Gandharva Veda -musiikkiterapia, jooga-asanat, pranayama eli hengitysharjoitukset, yrttivalmisteet).

Välitön hyöty

Tämä konsultaatio auttaa ymmärtämään eri tekijöiden vaikutusta terveydentilaan. Alkuvaiheessa havaittu epätasapaino on helpompi korjata kuin jo sairauden asteelle edennyt. Epätasapainon korjaaminen sen alkuvaiheessa estää sen etenemisen sairauden asteelle. Tällä tavalla pulssinluenta auttaa sairauksien ennaltaehkäisyä.

Pulssinluennan sisältävä ayurvedinen terveyskonsultaatio antaa valmiudet omatoimiseen terveyden vahvistamiseen siltä pohjalta mitkä ovat oman kehosi vahvuudet ja heikkoudet.

Maharishi Ayurveda suosittelee konsultaatiota otettavaksi kahdesti vuodessa. Varaa aika Maharishi Ayurveda -konsultin vastaanotolle, niin saat parhaan mahdollisen alun matkallasi täydelliseen terveyteen!